Elutalták a vételárat, nem kapták meg a terméket: interneten csapta be vevőit egy makói férfi

A 22 éves férfi különböző műszaki cikkeket, karórákat, kerékpárokat és játékokat hirdetett az interneten. Vevői semmit sem kaptak a pénzükért. Fogadják meg a rendőrség jó tanácsait!

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 22 éves férfi 2017 februárja és márciusa között különböző műszaki cikkeket, karórákat, kerékpárokat és játékokat hirdetett az interneten. A hirdetésekre jelentkezőket rábírta, hogy előre utalják el a megvásárolni kívánt termékek árát, azonban a pénzükért nem kaptak semmit.

A rendőrök a beszerzett információk alapján azonosítottak egy makói férfit, akit az eljárás során 82 rendbeli csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozás során kiderült, hogy M. Attila sok esetben olyan tárgyakat is árult, amelyekkel nem is rendelkezett és így körülbelül 2,4 millió forint kárt okozott a sértetteknek.

A Kaposvári Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek – írta a police.hu.

Megjegyzés hozzáadása