Hiába vezettek Csákváron, a hazaiak fordítottak: Kiesett a Szeged 2011-Grosics Akadémia az NB II-ből

Szeged 2011-Grosics Akadémia NB II-es labdarúgócsapata. Hiába vezetett 1-0-ra a szegedi együttes, a végén 3-1-re kikapott, így búcsúzott, a következő szezonban az NB III-ban szerepelhet.

Csak a győzelem volt elfogadható a Szeged 2011 Grosics Akadémia NB II-es labdarúgócsapatának ma Csákváron. Jól is indult a meccs – bár ekkor a riválisok közül a ZTE és a Siófok is vezetett –, hiszen a 34. percben Szabó révén a vendégek szereztek vezetést. A félidő hajrájában Alekszics kapust kiállították, így Goran Kopunovicsnak cserélnie kellett, Szántai érkezett a kapuba.

A második 45 percben Bobál az 51. percben fejessel egyenlített, majd a 60. percben már a hazaiakat juttatta vezetéshez. Bobál elkapta a fonalat, a 78. percben 14 méterről bombázott a kapuba, ezzel eldöntve a meccset.
Ez a vereség azt jelenti, hogy a Szeged 2011 Grosics Akadémia búcsúzik a labdarúgó NB II-től, a következő szezont az NB III-ban kezdheti.

Aqvital FC Csákvár–Szeged 3–1 (0–1)
Merkantil Bank Liga, labdarúgó NB II., 38. forduló, Csákvár, 500 néző: Vezette: Radványi (Kis, Kovács II.)
Csákvár: Hermány – Rétyi, Dulló, Kiprich D., Bokros – Mészáros D. – Sejben (Oldal, 57.), Király B., Polonkai (Molnár Cs., a szünetben), Tamás N. – Bobál G. (Papp M., 79.). Vezetőedző: Szijjártó István.
Szeged: Alekszics – Tamaskó, Farkas M., Tóth G., Gergényi – Coroian (Hegedűs M., 64.) – Szabó P., Germán, Nicorec (Szántai, 41.), Zsivanovics – Zádori (Tóth L., 57.). Vezetőedző: Őze Tibor.
Gólszerzők: Bobál (51., 60., 78.), ill. Szabó (31.).
Kiállítva: Alekszics (39.)

Megjegyzés hozzáadása